Amorki / Wątek

# Autor: lena225 Wysłano: 26.1.2007 (22:08) Odpowiedzi: 94

15 lutego - Międzynarodowe Święto Singla :D

Dlaczego tylko "zakochanym" należy się święto?? Przecież ludzie samotni wcale nie są gorsi! Nie muszą pokutowac za to że albo wolą być sami, albo są tego inne przyczyny;)) dlatego, nie krytykując żadnej ze stron, a jedynie wprowadzając "równouprawnienie" oficjalnie 'zakładam' [b]Międzynarodowy Dzień Singla [/b]- z datą 15 lutego:D:D Kto za, kto przeciw, kto się wstrzymał?:D:D pozdrawiam i pary, i Singli (to przecież ich dzień:P)

Dlaczego tylko "zakochanym" należy się święto??
Przecież ludzie samotni wcale nie są gorsi! Nie muszą pokutowac za to że albo wolą być sami, albo są tego inne przyczyny )

dlatego, nie krytykując żadnej ze stron, a jedynie wprowadzając "równouprawnienie" oficjalnie 'zakładam' Międzynarodowy Dzień Singla - z datą 15 lutego Kto za, kto przeciw, kto się wstrzymał?

pozdrawiam i pary, i Singli (to przecież ich dzień )

• userphoto
    I miała rację - będziesz cierpiał. Świat nie toleruje spokojnych 20 latków - masz być wygadany, zajebisty i kozaczyć na każdym kroku - dopiero wtedy zdobędziesz aprobatę, respekt i podziw ogółu kobiet w akceptowanym dla twojego wieku przedziale. Możesz to łatwo sprawdzić - przepozuj sie na badboya, skocz na pakę, nabierz masy, zapisz się na jakieś brazylijskie ju-jitsu i wal w mordę każdego mniejszego od siebie. W tym wieku kobietom imponuje zaradność i przebojowość (czyli walenie w mordę, darcie ryja, cwaniaczenie i zgrywanie kozaka) - nic na to nie poradzisz, po prostu nie mieścisz się w ogólnym schemacie przez nie powszechnie uznanym. Jesli mi nie wierzysz to wystarczy, że masz oczy i potrafisz z nich skorzystać. Możesz się przepozować ale kogo złapiesz na tą maskę będzie wart tyle ile ona.

I miała rację - będziesz cierpiał. Świat nie toleruje spokojnych 20 latków - masz być wygadany, zajebisty i kozaczyć na każdym kroku - dopiero wtedy zdobędziesz aprobatę, respekt i podziw ogółu kobiet w akceptowanym dla twojego wieku przedziale. Możesz to łatwo sprawdzić - przepozuj sie na badboya, skocz na pakę, nabierz masy, zapisz się na jakieś brazylijskie ju-jitsu i wal w mordę każdego mniejszego od siebie. W tym wieku kobietom imponuje zaradność i przebojowość (czyli walenie w mordę, darcie ryja, cwaniaczenie i zgrywanie kozaka) - nic na to nie poradzisz, po prostu nie mieścisz się w ogólnym schemacie przez nie powszechnie uznanym. Jesli mi nie wierzysz to wystarczy, że masz oczy i potrafisz z nich skorzystać. Możesz się przepozować ale kogo złapiesz na tą maskę będzie wart tyle ile ona.

• łe ja tam wole romantyka :chytry:

łe ja tam wole romantyka :chytry:

Wystarczy po prostu wyrzucić z życia to co ciągnęło na dół.

• Myslałem że 25 letnim kobietom imponuje coś innego pjvgt

Myslałem że 25 letnim kobietom imponuje coś innego pjvgt

• To zalezy na jakim etapie dojrzewania sa, rownie dobrze ta 25 latka moze byc na poziomie 20, a jakas 20 na poziomie 25 latki.

To zalezy na jakim etapie dojrzewania sa, rownie dobrze ta 25 latka moze byc na poziomie 20, a jakas 20 na poziomie 25 latki.

Freedom is never free.

• userphoto
    [quote]IntelPentium Napisał(a): Myslałem że 25 letnim kobietom imponuje coś innego pjvgt [/quote] No to się pomyliłeś - zgadzam się z Szibą, masz pewnien ogólny trend ale nie całość - bo kazdy człowiek to osobna historia. Chociaż łączenie kryterium dojrzałości i wieku tez nie jest do końca trafne - bo kto w końcu zdefiniował różnice między 20 a 25 latkiem dla przykładu?

IntelPentium Napisał(a):

Myslałem że 25 letnim kobietom imponuje coś innego pjvgt

No to się pomyliłeś - zgadzam się z Szibą, masz pewnien ogólny trend ale nie całość - bo kazdy człowiek to osobna historia. Chociaż łączenie kryterium dojrzałości i wieku tez nie jest do końca trafne - bo kto w końcu zdefiniował różnice między 20 a 25 latkiem dla przykładu?

• to juz zależy od człowieka, co komu imponuje.. nie mozna przypisywac kazdej 20-latce, że lubi "kozaków" itp;> to tak jakby kazdą blondynke na świecie potępiać za to, ze poprostu jest blondynką bo ktoś sobie wymnyślił stereotyp, że skoro ma taki kolor włosów to na pewno jest glupia... ja osobiscie nie lubie, a nawet nienawidze "kozakow".. To jest sztuczność i popisywanie się, wieczne udawanie kogoś kim sie nie jest... Wolę romantyka, cichego, spokojnego etc. (byleby tylko umiał kochać:}) nie zgadzam się więc z tym, że każda dziewczyna w wieku powiedzmy nastoletnim i po-nastoletnim lubi jak ktoś szpanuje... [quote]To zalezy na jakim etapie dojrzewania sa, rownie dobrze ta 25 latka moze byc na poziomie 20, a jakas 20 na poziomie 25 latki.[/quote] i właśnie też zgadzam się, że zalezy od poszczegolnej osoby, na jakim jest etapie rozwoju i jakie są jej ... preferencje;)

to juz zależy od człowieka, co komu imponuje..
    nie mozna przypisywac kazdej 20-latce, że lubi "kozaków" itp;>
    to tak jakby kazdą blondynke na świecie potępiać za to, ze poprostu jest blondynką bo ktoś sobie wymnyślił stereotyp, że skoro ma taki kolor włosów to na pewno jest glupia...

ja osobiscie nie lubie, a nawet nienawidze "kozakow".. To jest sztuczność i popisywanie się, wieczne udawanie kogoś kim sie nie jest... Wolę romantyka, cichego, spokojnego etc. (byleby tylko umiał kochać:})

nie zgadzam się więc z tym, że każda dziewczyna w wieku powiedzmy nastoletnim i po-nastoletnim lubi jak ktoś szpanuje...

To zalezy na jakim etapie dojrzewania sa, rownie dobrze ta 25 latka moze byc na poziomie 20, a jakas 20 na poziomie 25 latki.

i właśnie też zgadzam się, że zalezy od poszczegolnej osoby, na jakim jest etapie rozwoju i jakie są jej ... preferencje

~memento mori~

I'm ready to jump
    Just take my hand!

• "ja osobiscie nie lubie, a nawet nienawidze "kozakow".. To jest sztuczność i popisywanie się, wieczne udawanie kogoś kim sie nie jest... Wolę romantyka, cichego, spokojnego etc. (byleby tylko umiał kochać:}) " heh, wielka szkoda że nie ma wiecej takich jak Ty...

"ja osobiscie nie lubie, a nawet nienawidze "kozakow".. To jest sztuczność i popisywanie się, wieczne udawanie kogoś kim sie nie jest... Wolę romantyka, cichego, spokojnego etc. (byleby tylko umiał kochać:}) "

heh, wielka szkoda że nie ma wiecej takich jak Ty...

• userphoto
    Taa... to powiedzcie mi jeszcze jak samotne osoby mają spedzać to swoje swięto ? w samotnosci ? nie, dziekuje... takie swięto to ja mam codziennie :D

Taa... to powiedzcie mi jeszcze jak samotne osoby mają spedzać to swoje swięto ? w samotnosci ? nie, dziekuje... takie swięto to ja mam codziennie

• userphoto
    zgadzam sie z tym singlom też się święto należy pozdrawiam wszystkich na forum

zgadzam sie z tym singlom też się święto należy

pozdrawiam wszystkich na forum

• userphoto
    a ja szczerze mówiąc jestem przeciwny temu pomysłowi, a jak miałby już wejsc w życie to wolałbym jakąś inną datę... bardziej wiosną :D w kwietniu - maju ;)

a ja szczerze mówiąc jestem przeciwny temu pomysłowi, a jak miałby już wejsc w życie to wolałbym jakąś inną datę... bardziej wiosną w kwietniu - maju

Wątek został zamknięty.