Muzyka / Wątek

# Autor: Zakochana_na_maxa Wysłano: 7.12.2009 (16:40) Odpowiedzi: 11

Jakie piosenki mi polecicie?? xD...? hm..?

Siemka :D Chciałabym żebyście napisali mi jakie piosenki mi poradzicie do słuchania oraz jakieś śmieszne :P. X(:mysle::telefon:

Siemka smilie5.gif
Chciałabym żebyście napisali mi jakie piosenki mi poradzicie do słuchania oraz jakieś śmieszne smilie6.gif.
hot.gifmysle.giftelefon.gif

• Smerfne Hity 1995

Smerfne Hity 1995

• Teraz jest fajny temat na grupie Muzodajnia na last.fm http://www.lastfm.pl/group/Muzodajnia/forum/138953/_/588931 Trzeba polecić komuś jakiś utwór i to uzasadnić :) Ludzie tam się znają, więc może utrafią też w twój gust muzyczny a starają się, bo przy okazji są do wygrania słuchawki. Polecam

Teraz jest fajny temat na grupie Muzodajnia na last.fmhttp://lastfm.pl/group/Muzodajnia/forum/138953/_/588931
    Trzeba polecić komuś jakiś utwór i to uzasadnić smilie1.gif Ludzie tam się znają, więc może utrafią też w twój gust muzyczny a starają się, bo przy okazji są do wygrania słuchawki. Polecam

• polecam RBd Metallikę, Edytę górniak... To pierwsze ze względu na twój nick ;)

polecam RBd Metallikę, Edytę górniak...
    To pierwsze ze względu na twój nick smilie3.gif

• [quote=1235711] oraz jakieś śmieszne [/quote] polski 'hip hop' :zeby:

Zakochana_na_maxa napisała:

oraz jakieś śmieszne

polski 'hip hop' zeby.gif

• ^ no to zajajczyłeś uhuhu !

^ no to zajajczyłeś uhuhu !

"Chcę czegoś wszystkiego czegokolwiek jakkolwiek ile tylko się da..."

" (...)Wtedy zdałem sobie sprawę, iż można słuchać muzyki w zupełnie inny sposób: traktować ją jako element otoczenia, w ten sam sposób, co kolor światła i dźwięk deszczu(...)" -Brian Eno-

• [quote=1237578]polecam RBd Metallikę, Edytę górniak... To pierwsze ze względu na twój nick ;)[/quote] metallika, edyta górniak - mnie zainteresowało, to połączenie. cóż. jeśli ktoooś tak luuubiii.

DuL14 napisała:
    polecam RBd Metallikę, Edytę górniak...
    To pierwsze ze względu na twój nick smilie3.gif

metallika, edyta górniak - mnie zainteresowało, to połączenie. cóż. jeśli ktoooś tak luuubiii.

'Kiedyś nazwano diabła ojcem kłamstw. Lecz można by sądzić, że u kogoś, kogo grzechem była ponoć duma, kłamstwa pozostawiałyby gorzki smak w ustach. Są zbyt łatwe. Zbyt oślizgłe. To narzędzie tchórza. Mam zatem teorie, że kiedy diabeł czegoś od ciebie chce, w ogóle nie kłamie. Mówi ci dokładną, dosłowną prawdę. I pozwala bys sam znalazł własną drogę do piekła.'

• Możesz posłuchać piosenek zespołu Happysad lub Zabili mi żółwia.Napweno znajdziesz coś śmiesznego i rytmicznego:)

Możesz posłuchać piosenek zespołu Happysad lub Zabili mi żółwia.Napweno znajdziesz coś śmiesznego i rytmicznegosmilie1.gif

• o taaaak... zgadzam się z poprzednikiem... polski rap trąci humorem... "hardkor jp, ogień jp" oczywiście jeśli to nadal kwalifikujemy jako rap :D zawsze możesz spróbować Biielo- podniecenie (ubaw po pachy), albo wiele mówiący tytuł "nasze bloki są za*jebiste" :D co do PRAWDZIWEGO rapu to wystarczy "luknąć" w podpis

o taaaak... zgadzam się z poprzednikiem... polski rap trąci humorem... "hardkor jp, ogień jp"
    oczywiście jeśli to nadal kwalifikujemy jako rap smilie5.gif
    zawsze możesz spróbować Biielo- podniecenie (ubaw po pachy), albo wiele mówiący tytuł "nasze bloki są za*jebiste" smilie5.gif

co do PRAWDZIWEGO rapu to wystarczy "luknąć" w podpis

2Pac tha King 4ever

• :zeby: zależy w jakich klimatach się kręcisz ...

zeby.gif zależy w jakich klimatach się kręcisz ...

Śmietana ;D

• rock : Hey - Sic Hey - umieraj skąd rap : Peja - poszukując ideału :)

rock : Hey - Sic
    Hey - umieraj skąd
    rap : Peja - poszukując ideału
    smilie1.gif

Śmietana ;D

Zaloguj się aby móc odpowiadać w tym wątku
Pozostało znaków 5000