Magik [*]
Ja słucham Paktofoniki już dosyć długo i moim zdaniem "Chwile ulotne" to bardzo dobra piosenka ! Trzeba umieć rozumieć ich piosenki i znać o nich trochę więcej niż to , że Magik popełnił samobójstwo i zostawił swoją kobiete z dzieckiem... On miał schizofrenie i ja mu w ogóle się nie dziwie... Zapewne nikt z Was wypowiadających się tutaj nie ma schizofreni , a mozliwe , że połowa nawet nie wie co to jest... Jak nie wiecie jak to jest to nie oceniajcie nic z pierwszego punktu widzenia.... Nie którzy pisali , że on sie na ćpał - Możliwe , ale nawet gdyby to nie przesto sie zabił.. Tylko przez schizofrenie... P.S Paktofonika był to najlepszy zespół w Polsce :) Moim zdniem dalej nikt nie pobił ich mądrych tekstów ! Pozdrawiam
Ja słucham Paktofoniki już dosyć długo i moim zdaniem "Chwile ulotne" to bardzo dobra piosenka ! Trzeba umieć rozumieć ich piosenki i znać o nich trochę więcej niż to , że Magik popełnił samobójstwo i zostawił swoją kobiete z dzieckiem... On miał schizofrenie i ja mu w ogóle się nie dziwie... Zapewne nikt z Was wypowiadających się tutaj nie ma schizofreni , a mozliwe , że połowa nawet nie wie co to jest... Jak nie wiecie jak to jest to nie oceniajcie nic z pierwszego punktu widzenia.... Nie którzy pisali , że on sie na ćpał - Możliwe , ale nawet gdyby to nie przesto sie zabił.. Tylko przez schizofrenie...
P.S
Paktofonika był to najlepszy zespół w Polsce
Moim zdniem dalej nikt nie pobił ich mądrych tekstów !
Pozdrawiam