Muzyka / Wątek

# Autor: Medzik1223 Wysłano: 8.11.2009 (18:33) Odpowiedzi: 3

Magik [*]

Ja słucham Paktofoniki już dosyć długo i moim zdaniem "Chwile ulotne" to bardzo dobra piosenka ! Trzeba umieć rozumieć ich piosenki i znać o nich trochę więcej niż to , że Magik popełnił samobójstwo i zostawił swoją kobiete z dzieckiem... On miał schizofrenie i ja mu w ogóle się nie dziwie... Zapewne nikt z Was wypowiadających się tutaj nie ma schizofreni , a mozliwe , że połowa nawet nie wie co to jest... Jak nie wiecie jak to jest to nie oceniajcie nic z pierwszego punktu widzenia.... Nie którzy pisali , że on sie na ćpał - Możliwe , ale nawet gdyby to nie przesto sie zabił.. Tylko przez schizofrenie... P.S Paktofonika był to najlepszy zespół w Polsce :) Moim zdniem dalej nikt nie pobił ich mądrych tekstów ! Pozdrawiam

Ja słucham Paktofoniki już dosyć długo i moim zdaniem "Chwile ulotne" to bardzo dobra piosenka ! Trzeba umieć rozumieć ich piosenki i znać o nich trochę więcej niż to , że Magik popełnił samobójstwo i zostawił swoją kobiete z dzieckiem... On miał schizofrenie i ja mu w ogóle się nie dziwie... Zapewne nikt z Was wypowiadających się tutaj nie ma schizofreni , a mozliwe , że połowa nawet nie wie co to jest... Jak nie wiecie jak to jest to nie oceniajcie nic z pierwszego punktu widzenia.... Nie którzy pisali , że on sie na ćpał - Możliwe , ale nawet gdyby to nie przesto sie zabił.. Tylko przez schizofrenie...
P.S
Paktofonika był to najlepszy zespół w Polsce smilie1.gif Moim zdniem dalej nikt nie pobił ich mądrych tekstów !
Pozdrawiam

• narkotyki moga powodowac schizofrenie.. zbyt czeste palenie trawy prowadzi do zalaman nerwowych i depresji.. mysle ze zabil sie przez nakrotyki

narkotyki moga powodowac schizofrenie.. zbyt czeste palenie trawy prowadzi do zalaman nerwowych i depresji.. mysle ze zabil sie przez nakrotyki

'On jest dziwnym wirtuozem na organach ludzkich gra'

• trawa + wku przyczynily sie do smierci magika peace!

trawa + wku przyczynily sie do smierci magika peace!

• z całym szacunkiem dla PFK ale pisząc że nikt do tej pory nie pobił ich mądrych tekstów to baardzo sie mylisz Medzik1223.napewno zostaną zapamiętani jako jeden z najlepszych polski skladów HH i ich kawałki nigdy sie nie znudzą słuchaczom polskiej sceny hip hopowej.Wchwili obecnej np Zeus,Małpa,L.U.C.,Rahim i jeszcze paru innych mają również bardzo mądre teksty,wiadomo nie ma co ich mówic kto lepszy ale żeby odrazu nikt...

z całym szacunkiem dla PFK ale pisząc że nikt do tej pory nie pobił ich mądrych tekstów to baardzo sie mylisz Medzik1223.napewno zostaną zapamiętani jako jeden z najlepszych polski skladów HH i ich kawałki nigdy sie nie znudzą słuchaczom polskiej sceny hip hopowej.Wchwili obecnej np Zeus,Małpa,L.U.C.,Rahim i jeszcze paru innych mają również bardzo mądre teksty,wiadomo nie ma co ich mówic kto lepszy ale żeby odrazu nikt...

"Chcę czegoś wszystkiego czegokolwiek jakkolwiek ile tylko się da..."

" (...)Wtedy zdałem sobie sprawę, iż można słuchać muzyki w zupełnie inny sposób: traktować ją jako element otoczenia, w ten sam sposób, co kolor światła i dźwięk deszczu(...)" -Brian Eno-

Zaloguj się aby móc odpowiadać w tym wątku
Pozostało znaków 5000