Se(ks) / Wątek

userphoto

# Autor: Konto usunięte Wysłano: 14.8.2005 (16:33) Odpowiedzi: 283

Jak sprawdzić, czy dziewczyna jest dziewicą???

Wiadomo, że dziewczyna/ kobieta jest dziewica, gdy ma nieprzerwaną błonę dziewiczą. Ale czy można ją jakoś zobaczyć, dostrzec gołym okiem i sprawdzić to samemu??? Wie ktoś??? :) A jak ktoś chce wiedzieć, dlaczego pytam, to powiem, że z ciekawości!!! :)

Wiadomo, że dziewczyna/ kobieta jest dziewica, gdy ma nieprzerwaną błonę dziewiczą. Ale czy można ją jakoś zobaczyć, dostrzec gołym okiem i sprawdzić to samemu??? Wie ktoś??? A jak ktoś chce wiedzieć, dlaczego pytam, to powiem, że z ciekawości!!!

• spoko trj:Pchcialam wyjasnienie:D

spoko trj chcialam wyjasnienie

A że mnie Pan Bóg stworzył, a szatan opętał, więc będe na wieki i grzeszną i
    świętą smilie3.gif

• Silwerka--- Dzięki!!!! Właśnie o to mi chodziło!!! Jak to wygląda, gdy się patrzy... :) JUż wszystko wiem!!!

Silwerka--- Dzięki!!!! Właśnie o to mi chodziło!!! Jak to wygląda, gdy się patrzy... JUż wszystko wiem!!!

• A w takim raziee co zrobic, kiedy dziewczyna pyta: PO CO CI TA LATARKA??? (:D

A w takim raziee co zrobic, kiedy dziewczyna pyta: PO CO CI TA LATARKA???

• No wiesz tu już masz większy problem :) Szczerze wątpię czy jakaś dziewica na to pójdzie:) Może uda ci się bez latarki jak odpowiednio położysz ją w stosunku do okna :)

No wiesz tu już masz większy problem Szczerze wątpię czy jakaś dziewica na to pójdzie Może uda ci się bez latarki jak odpowiednio położysz ją w stosunku do okna

• NIe, nie. Zartowałem!!!! NIe mam zamiaru nikogo sprawdzać!!! :P JAk powiedziałem na początku, pytałem tylko z czystej ciekawości.

NIe, nie. Zartowałem!!!! NIe mam zamiaru nikogo sprawdzać!!! JAk powiedziałem na początku, pytałem tylko z czystej ciekawości.

• powiesz,ze jestes gornikiem i musisz tunel sprawdzic:P

powiesz,ze jestes gornikiem i musisz tunel sprawdzic

A że mnie Pan Bóg stworzył, a szatan opętał, więc będe na wieki i grzeszną i
    świętą smilie3.gif

• userphoto
    rj1000cos tam napisales ze dziewczyny ktore stracily dziewictwo sa lepsze.. dzielisz ludzi na lepszych i gorszych.. co za brak tolerancji jesus

rj1000cos tam napisales ze dziewczyny ktore stracily dziewictwo sa lepsze..

dzielisz ludzi na lepszych i gorszych.. co za brak tolerancji

jesus

• userphoto
    8-) weźmie latarke i bedziesz w tunelu szukal blony??

weźmie latarke i bedziesz w tunelu szukal blony??

• ogólnie to post założony nie wiadomo po co choć mówią,że nie ma głupich pytań a jednak....a jak masz ciągotki do sprawdzania tego typu rzeczy to zawód ginekolog będzie chyba odpowiedni choć ja bym za nic w świecie do Ciebie nie poszła bez obrazy....niedługo padnie pytanie:"Jak sprawdzić czy dziewczyna ma jajniki..."?

ogólnie to post założony nie wiadomo po co choć mówią,że nie ma głupich pytań a jednak....a jak masz ciągotki do sprawdzania tego typu rzeczy to zawód ginekolog będzie chyba odpowiedni choć ja bym za nic w świecie do Ciebie nie poszła bez obrazy....niedługo padnie pytanie:"Jak sprawdzić czy dziewczyna ma jajniki..."?

• Silwerka jakoś nie chce mi się w to wierzyć...ale kto wie:)

Silwerka jakoś nie chce mi się w to wierzyć...ale kto wie

Wątek został zamknięty.

JAK DOBRZE ZNASZ JĘZYK ANGIELSKI? x ads

Otrzymałaś kupon na darmowe lekcje angielskiego.

3 MIESIĄCE NAUKI MOŻESZ MIEĆ GRATIS.
Odbierz kupon rabatowy