Se(ks) / Wątek

userphoto

# Autor: Konto usunięte Wysłano: 17.7.2005 (22:27) Odpowiedzi: 41

Kochac sie przez całą noc.... Jak to jest z facetem

Siemka. Ja mam pytanie. W jaki sposób facet ma sie kochac z laska przez całą noc? Tzn jak juz jeden raz skonczy tzn spusci sie to co dalej ? zakłada nową gumke na penisa bez mycia go ? czy cały czas daje w tej samej? No i przecierz jak sie facet spusci to potrzebuje odpoczynku ;] i co ma tak czekac i znowu zaczac sie kochac ? no nie rozumiem powiedzcie mi jak to trza ;] Pzdr

Siemka. Ja mam pytanie. W jaki sposób facet ma sie kochac z laska przez całą noc? Tzn jak juz jeden raz skonczy tzn spusci sie to co dalej ? zakłada nową gumke na penisa bez mycia go ? czy cały czas daje w tej samej? No i przecierz jak sie facet spusci to potrzebuje odpoczynku ;] i co ma tak czekac i znowu zaczac sie kochac ? no nie rozumiem powiedzcie mi jak to trza ;] Pzdr

• "ożywa" :hyhy:

"ożywa"

Wenn nichts mehr geht.Werd' ich ein engel sein - fur dich allein

• userphoto
    nieno jak jest słaby to hmm po reaktywacji odżywa, ozywałby wtedy gdyby gdyby był martwy :D

nieno jak jest słaby to hmm po reaktywacji odżywa, ozywałby wtedy gdyby gdyby był martwy

• userphoto
    dobra ja lecę dobranoc wszystkim tutaj na forum

dobra ja lecę dobranoc wszystkim tutaj na forum

• Ja sie jeszcze troszke podoluje i tez pojde lulu :D Dobranoc :)

Ja sie jeszcze troszke podoluje i tez pojde lulu Dobranoc

Wenn nichts mehr geht.Werd' ich ein engel sein - fur dich allein

• No rzeczywiście problem....."kochać się przez całą noc" to nie znaczy bez przerwy kopulować...chłopie....czytaj między wierszami:)Są różne sposoby...możecie się długo pieścić,nawet kilka godzin zanim będziecie szczytować albo kilka razy (wiadomo-młody=jurny:D),ale oczywiście z przerwami.....a przerwami tymi może być np jakaś rozmowa czy pieszczoty.... a jeśli chodzi o gumkę.....hmmm....nie wiem jak u Ciebie wygląda sex...ale dla mnie to nie są tylko ruchy posuwiaste....jest też chociazby sex oralny...a po gumce...wypadałoby się umyć:) Toż to smierdzi niemiłosiernie.....

No rzeczywiście problem....."kochać się przez całą noc" to nie znaczy bez przerwy kopulować...chłopie....czytaj między wierszami Są różne sposoby...możecie się długo pieścić,nawet kilka godzin zanim będziecie szczytować albo kilka razy (wiadomo-młody=jurny ),ale oczywiście z przerwami.....a przerwami tymi może być np jakaś rozmowa czy pieszczoty.... a jeśli chodzi o gumkę.....hmmm....nie wiem jak u Ciebie wygląda sex...ale dla mnie to nie są tylko ruchy posuwiaste....jest też chociazby sex oralny...a po gumce...wypadałoby się umyć Toż to smierdzi niemiłosiernie.....

• userphoto
    A ja odnoszę wrażenie, że ten kolo to ma gówno nie pojęcie o seksie... Może rodzice wyjeżdżają, zaprosił koleżankę z równologłej klasy podstawówki na film (tudzież wspólne oglądnie Fox Kids:]) i jego bujna młodzieńcza wyobraźnia stworzyła w jego głowie film - wspólna upojna noc z koleżanką... A że naoglądał się tych wszystkich "filmów dla dorosłych" to widział jak tam kolo bzyka 10 razy pod rząd i też by chciał zainponować... Sorry, ale mi się wydaje, że jak jesteś ze swoją panną to nie powinno być wogóle takiej rozkminki...:/ Przynajmniej jak dla mnie jest jakaś bezsensowna...

A ja odnoszę wrażenie, że ten kolo to ma gówno nie pojęcie o seksie...
    Może rodzice wyjeżdżają, zaprosił koleżankę z równologłej klasy podstawówki na film (tudzież wspólne oglądnie Fox Kids:]) i jego bujna młodzieńcza wyobraźnia stworzyła w jego głowie film - wspólna upojna noc z koleżanką... A że naoglądał się tych wszystkich "filmów dla dorosłych" to widział jak tam kolo bzyka 10 razy pod rząd i też by chciał zainponować...
    Sorry, ale mi się wydaje, że jak jesteś ze swoją panną to nie powinno być wogóle takiej rozkminki...:/
    Przynajmniej jak dla mnie jest jakaś bezsensowna...

• userphoto
    SZEF_TEGO_BURDELU-- kupcie sobie panowie madre ksiazki, Wiem zabrzmi to dziwnie ale facet moze miec orgazm bez wytryssku lub z bardzo znikomum:). Musze sie tu pochwalic,, Do szedlem do takiej perfekcji. chodzi o to ze: kochacie sie, wzbiera w was podniecenie, czujecie ze niedlugo juz bedzie buuuum z was przerywacie na chilke,na sekundke ( trzeba wiedzec dokladnie w jakim momecie) potem zaczynacie powolutku i tak pare razy i nie wiem jak to sie dzieje ale jesttak ze facet ma orgazm ale z bardzo sladowa iloscia spermy. W nocy mozna tak wiele razy jak zdrowie dopisuje :) heheh mi sie udalo kiedys 5 razy. Ale rano wstalem jak przejechany przez pociag. A co do mucia peniska po zalozonej gumeczce,to zajmuje sie tym dziewczyna robiac ............ wiece chyba co:) Nie radze robic tego 2 razy w jednej gumce poniewaz od uzywania gumy robia sie mukrodziurki,tak samo jak w wypadku posmarowania jest kremem czy oliwka nie przeznaczona do tego. Wiec chlopaki cwiczcie, trenujcie i dawajcie swoim pociechom jak najwiecej przyjemnosci hehe pozadrawiam Bartek....

SZEF_TEGO_BURDELU-- kupcie sobie panowie madre ksiazki, Wiem zabrzmi to dziwnie ale facet moze miec orgazm bez wytryssku lub z bardzo znikomum . Musze sie tu pochwalic,, Do szedlem do takiej perfekcji. chodzi o to ze: kochacie sie, wzbiera w was podniecenie, czujecie ze niedlugo juz bedzie buuuum z was <lol> przerywacie na chilke,na sekundke ( trzeba wiedzec dokladnie w jakim momecie) potem zaczynacie powolutku i tak pare razy i nie wiem jak to sie dzieje ale jesttak ze facet ma orgazm ale z bardzo sladowa iloscia spermy. W nocy mozna tak wiele razy jak zdrowie dopisuje heheh mi sie udalo kiedys 5 razy. Ale rano wstalem jak przejechany przez pociag. A co do mucia peniska po zalozonej gumeczce,to zajmuje sie tym dziewczyna robiac ............ wiece chyba co Nie radze robic tego 2 razy w jednej gumce poniewaz od uzywania gumy robia sie mukrodziurki,tak samo jak w wypadku posmarowania jest kremem czy oliwka nie przeznaczona do tego.

Wiec chlopaki cwiczcie, trenujcie i dawajcie swoim pociechom jak najwiecej przyjemnosci <lol> hehe pozadrawiam Bartek....

• userphoto
    smyq ..... POCIECHOM buahahahhahahah za to sie idzie siedziec :P

smyq ..... POCIECHOM buahahahhahahah

za to sie idzie siedziec

• userphoto
    ojjj sorki smyP

ojjj sorki smyP

• SZEF_TEGO_BURDELU Napisał(a): ------------------------------------------------------- > Tzn jak juz jeden > raz skonczy tzn spusci sie to co dalej ? zakłada > nową gumke na penisa bez mycia go ? czy cały czas > daje w tej samej? [b]ja ci radze, abys postawil obok lozka miednice z woda i plynem do kapieli o zapachu zielonego jabuszka, wtedy problem masz z glowy -> caly "zabieg" zajmie ci z 69 sekund. :hyhy:[/b] aloHa!

SZEF_TEGO_BURDELU Napisał(a):
    -------------------------------------------------------
    > Tzn jak juz jeden
    > raz skonczy tzn spusci sie to co dalej ? zakłada
    > nową gumke na penisa bez mycia go ? czy cały czas
    > daje w tej samej?

ja ci radze, abys postawil obok lozka miednice z woda i plynem do kapieli o zapachu zielonego jabuszka, wtedy problem masz z glowy -> caly "zabieg" zajmie ci z 69 sekund.
    aloHa!

Wątek został zamknięty.

JAK DOBRZE ZNASZ JĘZYK ANGIELSKI? x ads

Otrzymałaś kupon na darmowe lekcje angielskiego.

3 MIESIĄCE NAUKI MOŻESZ MIEĆ GRATIS.
Odbierz kupon rabatowy