Se(ks) / Wątek

# Autor: martadawid Wysłano: 27.4.2005 (19:52) Odpowiedzi: 29

jak zerwac z chlopakiem ktory mnie bardzo kocha aby go nie zranic???

piszcie....................

piszcie....................

• starndard: jestes dla mnie za dobry nie zasloguje na ciebie lub to nie twoja wina jestes kochny ale ja nie moge byc z toba bo...( i tu podajesz cechy twoje niedobre a ukazujesz jaki to on jest cudowny) i mowisz ZOSTAŃMY PRZYJACIOMI:D

starndard: jestes dla mnie za dobry nie zasloguje na ciebie lub to nie twoja wina jestes kochny ale ja nie moge byc z toba bo...( i tu podajesz cechy twoje niedobre a ukazujesz jaki to on jest cudowny) i mowisz ZOSTAŃMY PRZYJACIOMI

... ale zyj bo to co mija to juz twoja wlasna strata...:-)

• userphoto
    esemesem....... sory joke........ umawiasz sie, rozmawiasz mowisz, co i jak. Tyle wazne jest tylko to "jak", ktore musisz dopasowac jakos do swojej sytuacji...

esemesem....... sory joke........ umawiasz sie, rozmawiasz mowisz, co i jak. Tyle wazne jest tylko to "jak", ktore musisz dopasowac jakos do swojej sytuacji...

• ze mna zawsze zrywali przez telefon :P bo sie usmiecham :D

ze mna zawsze zrywali przez telefon bo sie usmiecham

... ale zyj bo to co mija to juz twoja wlasna strata...:-)

• Jeszcze niedawno pisałaś coś o pierwszym razie i o tym jakie gumki są najlepsze...szybko zdanie zmieniasz:D

Jeszcze niedawno pisałaś coś o pierwszym razie i o tym jakie gumki są najlepsze...szybko zdanie zmieniasz

• Chcę zerwać z miom chłopakiem, ale on tego nie rozumi

Chcę zerwać z miom chłopakiem, ale on tego nie rozumi

• userphoto
    nie mam pojecia nigdy sie nad tym nie zastanawialem

nie mam pojecia nigdy sie nad tym nie zastanawialem

• hmmm... jak ja zrywałam z moim ostatnim chłopakiem to wygarnęłam mu wszystko,łacznie z tym,że był beznadziejny w łóżku...:D przedostatni-najpierw on ze mną zerwał,pożniej niby mieliśmy być dalej razem-ale jak mi rzucił tekst "daj mi jeszcze pare dni do dojścia do siebie" (oczywiscie tak jak to maadzixon napisała,robil z siebnie ofiare)-powiedziałąm mu,żeby się odezwał jak zmądrzeje:) przedprzedostatni-był na tyle dziwny,że musiałam z nim zerwac przez telefon tekstem "nie chce z Toba sie spotykać"-finito... po co owijac w bawełne... ooo!! a taki jeszcze jeden-to chciałam,zeby w ogóle on ze mną zerwał(bo się go troszke bałam i chciałam sprowokować)więc powiedziałam mu,że go zdradziłam:D...na to on przytulił mnie i powiedzial,ze nic sie nie stało,i że nadal mnie kocha...lipa... pare tygodni pozniej rozstałam się z nim kulturlanie... pomijam fakt,ze przez kilka nastepnych miesięcy miałam zrujnowane życie damsko-męskie -bo i ja i ktoś z kim się spotykałam dostawaliśmy smsy z pogrózkami,że mam wrócic do ex,a jesli nie to zabiją i zakopią tego co był wówczas ze mną...na szćzeście nikomu się nic nie stało:)

hmmm... jak ja zrywałam z moim ostatnim chłopakiem to wygarnęłam mu wszystko,łacznie z tym,że był beznadziejny w łóżku...
    przedostatni-najpierw on ze mną zerwał,pożniej niby mieliśmy być dalej razem-ale jak mi rzucił tekst "daj mi jeszcze pare dni do dojścia do siebie" (oczywiscie tak jak to maadzixon napisała,robil z siebnie ofiare)-powiedziałąm mu,żeby się odezwał jak zmądrzeje
    przedprzedostatni-był na tyle dziwny,że musiałam z nim zerwac przez telefon tekstem "nie chce z Toba sie spotykać"-finito...

po co owijac w bawełne...

ooo!! a taki jeszcze jeden-to chciałam,zeby w ogóle on ze mną zerwał(bo się go troszke bałam i chciałam sprowokować)więc powiedziałam mu,że go zdradziłam ...na to on przytulił mnie i powiedzial,ze nic sie nie stało,i że nadal mnie kocha...lipa... pare tygodni pozniej rozstałam się z nim kulturlanie... pomijam fakt,ze przez kilka nastepnych miesięcy miałam zrujnowane życie damsko-męskie -bo i ja i ktoś z kim się spotykałam dostawaliśmy smsy z pogrózkami,że mam wrócic do ex,a jesli nie to zabiją i zakopią tego co był wówczas ze mną...na szćzeście nikomu się nic nie stało

• userphoto
    [quote]jestes dla mnie za dobry nie zasloguje na ciebie lub to nie twoja wina jestes kochny ale ja nie moge byc z toba bo[/quote]--> nigdy tego nie uzywjcie, bo to jest okropne... Juz lepiej powiedz hmmmm nie wiem "idz odemnie bo ci z geby smierdzi", albo "nudny jestes" anie takie okropne cos jak mowił madzixon.... ps: monisiak fajnie sie miałas :P

jestes dla mnie za dobry nie zasloguje na ciebie lub to nie twoja wina jestes kochny ale ja nie moge byc z toba bo
    --> nigdy tego nie uzywjcie, bo to jest okropne... Juz lepiej powiedz hmmmm nie wiem "idz odemnie bo ci z geby smierdzi", albo "nudny jestes" anie takie okropne cos jak mowił madzixon....

ps: monisiak fajnie sie miałas

• teraz mam juz spokoj prawie 20 miesięcy qpo;) znaczy raz na jakiś czas Gawron zrywa ze mną tak średnio na 10..no góra 15 minut:)

teraz mam juz spokoj prawie 20 miesięcy qpo
    znaczy raz na jakiś czas Gawron zrywa ze mną tak średnio na 10..no góra 15 minut

• userphoto
    zrób mu kopę na klacie :P

zrób mu kopę na klacie

Wątek został zamknięty.

JAK DOBRZE ZNASZ JĘZYK ANGIELSKI? x ads

Otrzymałaś kupon na darmowe lekcje angielskiego.

3 MIESIĄCE NAUKI MOŻESZ MIEĆ GRATIS.
Odbierz kupon rabatowy