jak zerwac z chlopakiem ktory mnie bardzo kocha aby go nie zranic???
piszcie....................
Wysłano: 27.4.2005 (19:52) Odpowiedzi: 29
starndard: jestes dla mnie za dobry nie zasloguje na ciebie lub to nie twoja wina jestes kochny ale ja nie moge byc z toba bo...( i tu podajesz cechy twoje niedobre a ukazujesz jaki to on jest cudowny) i mowisz ZOSTAŃMY PRZYJACIOMI
... ale zyj bo to co mija to juz twoja wlasna strata...:-)
# Konto usunięte 27.4.2005 (20:05)
esemesem....... sory joke........ umawiasz sie, rozmawiasz mowisz, co i jak. Tyle wazne jest tylko to "jak", ktore musisz dopasowac jakos do swojej sytuacji...
# Blondynka55 27.4.2005 (20:25)
Chcę zerwać z miom chłopakiem, ale on tego nie rozumi
# Konto usunięte 27.4.2005 (20:37)
nie mam pojecia nigdy sie nad tym nie zastanawialem
# monisiak17 27.4.2005 (21:26)
hmmm... jak ja zrywałam z moim ostatnim chłopakiem to wygarnęłam mu wszystko,łacznie z tym,że był beznadziejny w łóżku...
przedostatni-najpierw on ze mną zerwał,pożniej niby mieliśmy być dalej razem-ale jak mi rzucił tekst "daj mi jeszcze pare dni do dojścia do siebie" (oczywiscie tak jak to maadzixon napisała,robil z siebnie ofiare)-powiedziałąm mu,żeby się odezwał jak zmądrzeje
przedprzedostatni-był na tyle dziwny,że musiałam z nim zerwac przez telefon tekstem "nie chce z Toba sie spotykać"-finito...
po co owijac w bawełne...
ooo!! a taki jeszcze jeden-to chciałam,zeby w ogóle on ze mną zerwał(bo się go troszke bałam i chciałam sprowokować)więc powiedziałam mu,że go zdradziłam
...na to on przytulił mnie i powiedzial,ze nic sie nie stało,i że nadal mnie kocha...lipa... pare tygodni pozniej rozstałam się z nim kulturlanie... pomijam fakt,ze przez kilka nastepnych miesięcy miałam zrujnowane życie damsko-męskie -bo i ja i ktoś z kim się spotykałam dostawaliśmy smsy z pogrózkami,że mam wrócic do ex,a jesli nie to zabiją i zakopią tego co był wówczas ze mną...na szćzeście nikomu się nic nie stało
# Konto usunięte 27.4.2005 (21:33)
--> nigdy tego nie uzywjcie, bo to jest okropne... Juz lepiej powiedz hmmmm nie wiem "idz odemnie bo ci z geby smierdzi", albo "nudny jestes" anie takie okropne cos jak mowił madzixon....jestes dla mnie za dobry nie zasloguje na ciebie lub to nie twoja wina jestes kochny ale ja nie moge byc z toba bo
# monisiak17 27.4.2005 (21:37)
teraz mam juz spokoj prawie 20 miesięcy qpo
znaczy raz na jakiś czas Gawron zrywa ze mną tak średnio na 10..no góra 15 minut
Otrzymałaś kupon na darmowe lekcje angielskiego.
3 MIESIĄCE NAUKI MOŻESZ MIEĆ GRATIS.
Odbierz kupon rabatowy