Se(ks) / Wątek

userphoto

# Autor: Konto usunięte Wysłano: 23.12.2002 (20:54) Odpowiedzi: 23

trzepanie konia

cień torby. chcialem zapytac jak sie trzepie konia . raz słyszalem jak brat z kolega rozmawial ale sie wstydze zapytac . slyszalem ze to fajowe uczucie chce sprobowac pomozecie tylko sie nie smiejcie narqa!:-(

cień torby. chcialem zapytac jak sie trzepie konia . raz słyszalem jak brat z kolega rozmawial ale sie wstydze zapytac . slyszalem ze to fajowe uczucie chce sprobowac pomozecie tylko sie nie smiejcie narqa!:-(

• userphoto
    "a nie..." co? ;> Masz dzis jakieś braki w dostawie energii, zmęczony kotek? Niewyspany? A może smutny? Gdzie nie zajrzę tam nie dokończone myśli...

"a nie..." co? ;>

Masz dzis jakieś braki w dostawie energii, zmęczony kotek? Niewyspany? A może smutny? Gdzie nie zajrzę tam nie dokończone myśli...

• userphoto
    smutny i :-(

smutny i :-(

• userphoto
    oooo

oooo

• userphoto
    To moze zapytaj mamy :-D Buchacha !!

To moze zapytaj mamy :-D Buchacha !!

• userphoto
    Nikt mu niechce powiedzieć to ja powiem a więc synu tak jak kolega wcześniej musisz mieć konia a to nie taka prosta sprawa wbrew pozorom konia trzeba wychodowac najlepiej paść go blondynkami po czym rośnie do niesłychanych rozmiarów w moim przypadku osiąga nawet po 17 cm nie żebym znowusz sie chwalił :) tobie proponuje załatwieni sprawy nieńcetą tak będzie najbezpieczniej a więc bierzesz pieńcete chwytasz malca u czubka jego głowy poczym przesówasz pieńcetą w góre i w duł zwiękrzasz tępo powoli aż do czasu gdy się niezsiakasz i ot cała filozofia:-D

Nikt mu niechce powiedzieć to ja powiem a więc synu tak jak kolega wcześniej musisz mieć konia a to nie taka prosta sprawa wbrew pozorom konia trzeba wychodowac najlepiej paść go blondynkami po czym rośnie do niesłychanych rozmiarów w moim przypadku osiąga nawet po 17 cm nie żebym znowusz sie chwalił tobie proponuje załatwieni sprawy nieńcetą tak będzie najbezpieczniej a więc bierzesz pieńcete chwytasz malca u czubka jego głowy poczym przesówasz pieńcetą w góre i w duł zwiękrzasz tępo powoli aż do czasu gdy się niezsiakasz i ot cała filozofia:-D

• userphoto
    oj vizo vizo ....

oj vizo vizo ....

• userphoto
    hehehhehhe!!!!!! co to bylo?????? instrukcja dla blondynek???? jak se facet chce zwalic konia to wie o tym jak. to sie nazywa instynkt meskosci. nie trzeba sie pytac. to sie ma we krwi i sie wie to od kolyski:-D:-D:-D

hehehhehhe!!!!!! co to bylo?????? instrukcja dla blondynek???? jak se facet chce zwalic konia to wie o tym jak. to sie nazywa instynkt meskosci. nie trzeba sie pytac. to sie ma we krwi i sie wie to od kolyski:-D:-D:-D

• userphoto
    17????Ty pieprzony twardzielu,az taki duzy?A co powiesz na 22 cm?Jednak nie taki twardziel co!i nie chal sie,bo wcale nie taki duzy!A tak w ogole to nie chodzi w tym wszystkim o sikanie jelopie!!!!!!!:-))

17????Ty pieprzony twardzielu,az taki duzy?A co powiesz na 22 cm?Jednak nie taki twardziel co!i nie chal sie,bo wcale nie taki duzy!A tak w ogole to nie chodzi w tym wszystkim o sikanie jelopie!!!!!!!:-))

• userphoto
    jejku co za dzieci konia sobie wala ja @!#$.Jak chcecie sobie pouzywac to idzcie do burdelu a jak macie panienki to zgloscie sie do niej ona wam napewno da dupy ale chyba nie macie panienek bo z waszych wypowiedzi moge wywnioskowac ze macie po 10 lat :-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P buhahahahahaha

jejku co za dzieci konia sobie wala ja @!#$.Jak chcecie sobie pouzywac to idzcie do burdelu a jak macie panienki to zgloscie sie do niej ona wam napewno da dupy ale chyba nie macie panienek bo z waszych wypowiedzi moge wywnioskowac ze macie po 10 lat :-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P buhahahahahaha

• userphoto
    hehehe ziomal ja trzepie od urodzenia wiec ty tez to rub zajebista zabawa, umnie na ulicy wszyscy to robia dziewczyny se palcowy stzrelaja a ty soe bojisz strzepac buhahahaahhaahtrzep ile chcesz to ci na zdrowie wyjdzie :-P

hehehe ziomal ja trzepie od urodzenia wiec ty tez to rub zajebista zabawa, umnie na ulicy wszyscy to robia dziewczyny se palcowy stzrelaja a ty soe bojisz strzepac buhahahaahhaahtrzep ile chcesz to ci na zdrowie wyjdzie
    :-P

Wątek został zamknięty.

JAK DOBRZE ZNASZ JĘZYK ANGIELSKI? x ads

Otrzymałaś kupon na darmowe lekcje angielskiego.

3 MIESIĄCE NAUKI MOŻESZ MIEĆ GRATIS.
Odbierz kupon rabatowy