Se(ks) / Wątek

# Autor: d_killer Wysłano: 16.4.2010 (21:13) Odpowiedzi: 6

Wierszyki o milosci

smieszne ,romantyczne ,z przekazem .... ale nie takie ze stron tylko takie co sami znacie i pamietacie ;-) mi jeden caly czas chodzi po glowie ;-D "chocby mi tygrys watrobe wygryzl to nawet w grobie bede pamietal o tobie" :D

smieszne ,romantyczne ,z przekazem .... ale nie takie ze stron tylko takie co sami znacie i pamietacie ;-)

mi jeden caly czas chodzi po glowie ;-D

"chocby mi tygrys watrobe wygryzl
to nawet w grobie bede pamietal o tobie"

smilie5.gif

• Ja nigdy nie należałam do osób romantycznych ; ) ... także żadnych wierszyków poza "na górze róże na dole fiołki ..." - nie znam :D tak wiem -> prostak ze mnie ;]

Ja nigdy nie należałam do osób romantycznych ; ) ...
    także żadnych wierszyków poza "na górze róże na dole fiołki ..." - nie znam smilie5.gif
    tak wiem -> prostak ze mnie ;]

• ja znam i nawet czasem sam coś naskrobie ale zazwyczaj robie to kiedy mam doła więc sie raczej nie nadaje

ja znam i nawet czasem sam coś naskrobie ale zazwyczaj robie to kiedy mam doła więc sie raczej nie nadaje

Pastylka.pl
    What if I say, I will never surrender ?!!!!

• ja romantyk tez nie jestem ... jak powiedzialem kiedys lasce zeby blysnac ze znam romantyczny wierszyk i zacytowalem powyrzsze to parsknela smiechem ;-D mi to sie wydaje super :D ale dlatego chce jakies wierszyki ... ale takie oryginalne

ja romantyk tez nie jestem ... jak powiedzialem kiedys lasce zeby blysnac ze znam romantyczny wierszyk i zacytowalem powyrzsze to parsknela smiechem ;-D mi to sie wydaje super smilie5.gif ale dlatego chce jakies wierszyki ... ale takie oryginalne

Tell me would you kill to save a life?

Tell me would you kill to prove you're right?

Crash, crash, burn let it all burn
    ...
    This hurricane is chasing us all underground.

• [quote=1245695]ja znam i nawet czasem sam coś naskrobie ale zazwyczaj robie to kiedy mam doła więc sie raczej nie nadaje[/quote]

rogaty2 napisał:
    ja znam i nawet czasem sam coś naskrobie ale zazwyczaj robie to kiedy mam doła więc sie raczej nie nadaje

Wystarczy po prostu wyrzucić z życia to co ciągnęło na dół.

• Ja kiedyś dostałam od M. wiersz... Miał napisać sam:D Po 2 latach znalazłam taki sam w necie :D Baran! :] Też romantyczna nie jestem i wszelakie wierszyki i wiersze raczej mnie śmieszą:P Ale ten Twój Killer całkiem znośny:D A może coś takiego: "Jesteś miły sympatyczny jak wibrator elektryczny " :)

Ja kiedyś dostałam od M. wiersz... Miał napisać samsmilie5.gif Po 2 latach znalazłam taki sam w necie smilie5.gif Baran! :]
    Też romantyczna nie jestem i wszelakie wierszyki i wiersze raczej mnie śmiesząsmilie6.gif
    Ale ten Twój Killer całkiem znośnysmilie5.gif A może coś takiego: "Jesteś miły sympatyczny jak wibrator elektryczny
    " smilie1.gif

• dobre klepa hyhy dawajcie wiecej

dobre klepa hyhy dawajcie wiecej

Tell me would you kill to save a life?

Tell me would you kill to prove you're right?

Crash, crash, burn let it all burn
    ...
    This hurricane is chasing us all underground.

Zaloguj się aby móc odpowiadać w tym wątku
Pozostało znaków 5000

JAK DOBRZE ZNASZ JĘZYK ANGIELSKI? x ads

Otrzymałaś kupon na darmowe lekcje angielskiego.

3 MIESIĄCE NAUKI MOŻESZ MIEĆ GRATIS.
Odbierz kupon rabatowy